Eerste Nieuwsbericht

Nieuw evenement in centrum van Emmen

De eerste editie van Nightwalk Emmen vindt plaats op vrijdagavond 22 september 2017. De start van de wandeling is om 21.00 uur op het Marktplein in het centrum van Emmen bij de muziekkoepel en de Grote Kerk.

Nightwalk Emmen is een wandelevenement door het centrum (en directe omgeving) van Emmen van ongeveer 7,5 km lengte. Hierbij staat niet zozeer de wandelprestatie voorop, maar vooral de gezelligheid, sfeer en beleving van een wandeling in het donker. Nightwalk Emmen is een geweldige nachtwandeling om bijzondere plekken in Emmen bij avondlicht te ontdekken.

De wandeling voert langs verschillende attractieve locaties in Emmen (de zogenaamde highlights van Emmen), waar activiteiten plaatsvinden op het gebied van cultuur (theater, dans, kunst, muziek etc.), sport en business. 
De organisatie is in handen van Lionsclub The Broken Circle uit Emmen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *