Inschrijven nightwalk

Voor een avond vol gezelligheid

 
Wat kost het om mee te doen?
Meedoen aan de Nightwalk Emmen kost € 10,00 per persoon. Dit kunt u betalen via onze digitale ticketservice. Voor het gebruik van deze ticketservice betaald u een klein bedrag extra, zodat het geldverkeer voor u en voor ons veilig verloopt. 

Nadat u betaald heeft voor deze nachtwandeling, krijgt u automatisch uw ticket van inschrijving in uw mailbox. Deze ticket dient u uit te printen en mee te nemen naar de start. Bij de organisatiestand levert u deze in en ontvangt u een ‘glow in the dark’ stick. Dit is uw bewijs van deelname. 

Waar en wanneer is de start?
De start van de Nightwalk Emmen is in het centrum op het Marktplein van Emmen, bij de muziekkoepel en de Grote kerk. Om 21.00 uur start de wandeling. De route is aangegeven met Nightwalk Emmen pijlen. 

Hoe loopt de route?
De route is ongeveer 7,5 kilometer lang en loopt in en om het groene hart van Emmen. De wandeling voert langs verschillende attractieve locaties in Emmen (de zogenaamde highlights van Emmen), waar activiteiten plaatsvinden op het gebied van cultuur (theater, dans, kunst, muziek etc.), sport en business. 

In normaal wandeltempo doet u (inclusief korte pauzes voor de acts) ongeveer twee uur over de route. Neemt u uitgebreid de tijd om te genieten van de artiesten langs de route, of gaat u ergens zitten om iets te drinken? Dan bent u langer onderweg.

De Nightwalk begint