Sponsoren en partners

Een warm hart voor de Nightwalk Emmen en het goede doel

Nightwalk Emmen en partners

Nightwalk Emmen is als ‘goede doelen evenement’ een welkome aanvulling op de activiteitenagenda van Emmen en de regio. De leden van Lionsclub The Broken Circle steken met liefde veel energie in de organisatie van deze wandeling. Maar … dat kunnen ze niet alleen.

Hiervoor is support nodig in financieel opzicht, maar ook in menskracht, locaties, activiteiten en materialen.


Sponsoren
Om Nightwalk Emmen te laten slagen is er financiële armslag nodig om het evenement te kunnen organiseren. Hiervoor zijn drie vormen van sponsoring mogelijk: Hoofdsponsor (en tevens naamsponsor), premium sponsoren en  adoptie sponsoren.

De hoofdsponsor
kan zijn of haar naam verbinden aan het evenement. En is daarmee meteen uniek.

Premium sponsoren
zijn een select aantal bedrijven en/of instellingen die een dergelijk evenement met goed doel een warm hart toedragen. 

Adoptiesponsoren
kunnen een act of optreden sponsoren op een locatie langs de route. Zonder deze financiële support zijn een aantal acts niet mogelijk.

Partners
Naast sponsoring  is de organisatie afhankelijk van de inzet van verschillende partners. Hierbij denken we aan locatiepartners, activiteitenpartner en een goede mediapartner. 

Locatie partners
Langs de  wandelroute zijn locatiepartners onmisbaar. Op meerdere locaties wil de Nightwalk Emmen bijzondere acts en activiteiten presenteren op even bijzondere locaties.  

Activiteiten partners
Langs de route vinden op diverse locaties, zowel binnen als buiten  activiteiten plaats. Optredens en demonstraties, kunst, lichteffecten en nog veel meer. Hiervoor zoeken we vooral partnership met lokale en regionale acts.

Mediapartner in de regio
Voor dit evenement zijn wij op zoek naar een passende mediapartner in de regio. Hiermee willen we Nightwalk Emmen presenteren als nieuw evenement in Emmen, de weg er naar toe, uiteraard de avond zelf en een mooie weergave achteraf.

Wilt u de Nightwalk Emmen ondersteunen?
Dat kan natuurlijk en daar zijn wij als organisatie heel blij mee. U kunt daarvoor contact opnemen met Arnold Duursma (06-26900511)